Vægmonteret svingkraninstallation (med infografik)

10 maj 2023

Væghængte svingkraner er et glimrende valg til hjælpeudstyr traverskraner, brugt inde på værkstedet, som har karakteristika af pladsbesparelse, omkostningsbesparelse og programfleksibilitet. I denne artikel forklares installationstrinene og gældende arbejdsforhold for væghængte svingkraner, og vi håber, du har nogle referencer til at vælge en væghængt svingkran.

Installationstrin af vægmonteret svingkran

Vægmonterede svingkraner er designet til at blive monteret på en væg eller en stålkonstruktionssøjle. Installationsprocessen af en vægmonteret svingkran involverer typisk følgende trin:

Trin 1: Forbered installationsstedet

Før du installerer en vægmonteret svingkran, er det vigtigt at sikre, at monteringsstedet er plant og har plads nok til, at kranen kan rotere frit. Installationsstedet skal også være fri for forhindringer, der kan forstyrre kranens drift.

Trin 2: Installer vægbeslaget

Det første trin i installationen af en vægmonteret svingkran er at installere selve vægbeslaget. Vægbeslaget skal monteres på en væg eller en strukturel stålsøjle, der er stærk nok til at bære vægten af kranen og den belastning, den skal løfte. Beslaget skal også være perfekt lodret og justeret med kranens rotationscenter.

Trin 3: Monter Jib Arm

Når vægbeslaget er på plads, er næste trin at montere udliggerarmen på beslaget. Udliggerarmen skal monteres i en højde, der gør det muligt at rydde forhindringer i det omkringliggende område. Monteringsboltene skal spændes efter producentens specifikationer for at sikre en sikker forbindelse.

Trin 4: Installer hejs og trolley

Det sidste trin i installationen af en vægmonteret svingkran er at installere hejs og trolley. Løften og vognen skal monteres på udliggerarmen og sikres med bolte. De elektriske ledninger og styringer bør også installeres og testes, før kranen tages i brug.

Forskellige vægmonterede cantilever kran installationsmetoder

Søjlemonteret installation

Ved denne metode monteres svingkranen på en fritstående søjle eller stolpe. Dette giver mulighed for større fleksibilitet i placeringen og kan rumme større arbejdsområder.

Stålkonstruktionsmonteret installation

For fabrikker med store åbne rum kan en stålkonstruktionsmonteret svingkran være den bedste mulighed. Denne metode involverer fastgørelse af kranen til en robust stålkonstruktion eller ramme, som giver en stabil base, mens den stadig lader kranen bevæge sig frit.

Vægmonteret installation

Denne metode involverer montering af svingkranen direkte på en væg ved hjælp af kraftige bolte og beslag. Kranarmen strækker sig ud vinkelret på væggen, hvilket giver nem adgang til last langs væggens længde.

Zora Zhao

Ekspert i løftekran/portalkran/armkran/krandeleløsninger

Med mere end 10 års erfaring i den oversøiske kraneksportindustri hjalp 10.000+ kunder med deres spørgsmål og bekymringer før salg, hvis du har relaterede behov, er du velkommen til at kontakte mig!

WhatsApp: +86 158 3611 5029
E-mail: zorazhao@dgcrane.com
Kran,hejse,installation,svingkran,Overheadkran,vægmonteret svingkran,vægmonteret svingkran installation

Relaterede blogs